Diensten

Bouw
Bij het bouwen van een website komen veel aspecten aan bod. Enerzijds is gevoel voor communicatie belangrijk. Maar ook de technische aspecten zijn belangrijk. MWD brengt deze samen en maakt er een geheel van.

Design
MWD is geen gespecialiseerd designbureau, maar kan wel zeer functionele en mooie websites ontwerpen. Soms is het wenselijk een nieuwe huisstijl te ontwerpen of een compleet nieuwe website. Als het budget het toelaat is het mogelijk om daar een gespecialiseerd ontwerpbureau een aparte opdracht voor te geven.

Is er al een huisstijl beschikbaar of wilt u als opdrachtgever graag meehelpen? Dan doen we het toch samen!

Programming
Programmeren is een vak. Er zijn zeer diverse programmeertalen om een website te bouwen. De verschillende webtalen hebben hun voor- en nadelen. MWD beheerst een groot deel van deze talen tot in de puntjes. Uw website aanpassen kan dan ook bijna altijd.

Optimalisatie
Sommige websites zijn niet vooruit te branden. Sloom of onprettig in het gebruik, zelfs wanneer er gebruik gemaakt wordt van snelle verbinding. Vaak heeft dat te maken bij de gebruikte techniek voor de website. Bijvoorbeeld frames, javascripts, complexe menu's of andere technieken.
Het ontwerp is wellicht niet juist. Ook kan een structuur voor de bezoeker niet helder zijn. Met de bezoeker in het achterhoofd, kan MWD voor u snel verbeterpunten aanwijzen.

Promotie
Een website moet goed gevonden kunnen worden. Bezoekers komen in 80% van de gevallen via een zoekmachine binnen. Een website moet bestaan uit de juiste metadata. Dit is erg belangrijk, de pagina's kunnen dan goed geïndexeerd worden door de verschillende zoekmachines. Qua ranking zijn er ook diverse technieken waardoor uw website er goed 'uitspringt'.

Content Management
Een website vanaf 10 pagina's kan al baat hebben bij een Content Management System (CMS). Een CMS zorgt ervoor dat u, als website-eigenaar, uw pagina's zelf zonder enige technische kennis kan onderhouden. Dat scheelt tijd en geld! U kunt hiervoor het Content Management System Agima gebruiken.

Usability
Er zijn allerlei spelregels waar een goede website zich aan zou moeten houden. MWD heeft ruime ervaring hiermee. Look-and-feel, GUI design, Usability, drempelsweg, richtlijnen W3C: het zijn allemaal zaken waar MWD bij het maken van een website rekening houdt.

Accessiblity
MWD zal bij de bouw letten op de toegankelijkheid van uw websites. Is de website geschikt voor slechtziende mensen. Kan uw website zowel gebruikt worden op kleine of grote schermen? Websites worden steeds meer via telefoons en palmtops bekeken. Uw website zal zowel op dit soort apparaten als op grote LCD-schermen leesbaar zijn.

.