Het Agima CMS heeft een drietal licentievormen. Deze onderscheiden zich op basis van de grootte van de site en met welke functionaliteit gewerkt kan worden.

Natuurlijk zijn er tal van 'gratis' contentmanagementsystemen beschikbaar, maar deze bieden geen ondersteuning. Met Agima heeft u een direct aanspreekpunt als u vragen heeft over het CMS, oftwel een servicecontract. Daarnaast wordt de hosting van het CMS (en updates) voor u geregeld. 

Agima Basic
Agima Basic biedt u een compleet en eenvoudig Content Management Systeem. Indien u geen behoefte heeft aan mogelijkheden als 'afschermen' van pagina’s, maken van back-ups en terugdraaien van wijzigingen zult u met een Agima Basic licentie goed uit de voeten kunnen. Eén beheerder kan een website tot 50 pagina's beheren.
Agima Basic is beschikbaar vanaf € 20,- per maand excl. BTW.
Agima CMS Basic

 

Agima CMS Advanced Agima Advanced
Agima Advanced biedt nét dat beetje extra. Het is bedoeld voor bedrijven die meer controle willen over hun website. Uitgebreidere mogelijkheden zoals gebruikersrechten en -rollen, terugdraaien van wijzigingen, ‘afschermen’ van pagina’s, maken van back-ups en meer. Meerdere beheerders kunnen een website tot 1500 pagina’s beheren in Agima Advanced.
Agima Advanced is beschikbaar vanaf € 50,- per maand excl. BTW.


 

Agima Enterprise
Met Agima Enterprise kunnen de meest complexe internet, intranet en extranet-sites beheerd worden. Voorzien van krachtige modules kunnen met Agima Enterprise duizenden pagina's worden beheerd door maximaal 20 beheerders. Daarnaast zijn met Agima Enterprise specifieke maatwerk oplossingen mogelijk voor koppelingen met andere systemen.
Agima Enterprise is beschikbaar vanaf € 100,- per maand excl. BTW.
Agima CMS Enterprise

 

 

 

.